Billigaste tandblekningen just nu

Priserna på tandblekning varierar ofta från månad till månad. Det är därför svårt för sidor som denna att hålla kolla på de aktuella priserna för alla tandblekningsprodukter. I detta inlägg skriver jag om de i dagsläget billigaste tandblekningsprodukterna för hemmabruk.

SimpleSmile

För några dagar sedan annonserade SimpleSmile att de sänker priser på deras Sensitive-kit till 295kr. Om detta håller i sig vet jag ej, passa på att köpa av SimpleSmile medans det är billigt.

>> Besök SimpleSmile.se.

BeConfident

BeConfident var för ett tag sedan ett av de billigaste alternativen för tandblekning hemma. Nu har de dock höjt priset en aning till 329kr. Fortfarande billigt med andra ord!

>> Besök BeConfident.se.

EaseWhite

EaseWhite har länge vart det billigaste alternativt. Innan SimpleSmile sänkte priset och innan beconfident tog steget ut på marknaden var EaseWhite billigast med 295kr. EaseWhite har dessutom riktigt bra produkter. Värt att prova!

>> Besök EaseWhite.se.

Kom ihåg att det inte alltid är den billigaste tandblekningen som är den bästa tandblekningen hemma. Besök flera alternativ och läs på bloggar om vad folk tycker!

Leave a Reply