Missfärgade tänder

Lider du av missfärgade tänder? Kanske har du gula eller bruna fläckar på tänderna som inte går bort hur mycket du än borstar på dem? Då är du inte ensam! Missfärgningar på tänder är mycket vanliga och orsakas bland annat av drycker som kaffe, te och vin, men även av mat med starka färger. Ytliga missfärgningar går att putsa bort men djupare missfärgningar måste blekas för tänderna ska bli vita och fina igen.

Att bleka sina tänder är lättare än vad man tror. Tandblekning som utförs hemma räcker oftast lång väg och är upp till 10 gånger billigare än tandblekning på klinik. Tandblekningsprodukter för hemmabruk blir så klart inte riktigt lika bra som på klinik, men är det värt att betala priset? EaseWhite är en av de bästa produkterna för tandblekning hemma och kostar endast 295 kronor. Ta en titt på deras hemsida.

Leave a Reply