Bleka tänderna med BeConfident

bleka tänderna

En anledning till att blekatänderna.nu finnas är att försöka tjäna pengar genom att förmedla tandblekningsprodukter till er besökare. För varje såld produkt som blivit förmedlad genom oss får vi en liten provision som tack för hjälpen av företagen som säljer produkterna. Anledning till att jag berättar detta är att ett nytt företag, BeConfident, har anslutit sig till nätverken och vi kan därmed marknadsföra åt dem.

Hade det varit en annan tandblekningsprodukt hade det inte varit något speciellt med det och knappast förtjänat ett eget inlägg som detta, men faktum är att BeConfitent är lite speciellt då företaget bland annat levererar produkter till tandläkare och klinker för tandblekning över hela Europa.

Ytterligare en anledning till att vi kan rekommendera dem varmt är att BeConfident erbjuder alla sina kunder 100% nöjd kund-garanti. Är du inte nöjd med ditt resultat får du pengarna tillbaka. Läs mer om BeConfident på beconfident.se.

Leave a Reply