Bästa tandblekningen hemma?

Fråga: Vilken produkt ger det bästa resultatet för tandblekning hemma?

Svar: Svårt fråga. De produkter som säljs för hemmabruk är väldigt likvärdiga och innehåller nästan identisk tandblekningsgel. Skillnaden kan ligga i hur karbamid peroxid som finns i gelen. En starkare gel ger så klart snabbare och bättre resultat. Men den kanske också vara irriterade för tandsköttet och orsaka ilsningar. Vi rekommenderar de som inte blekt tänderna förrut att starta med en mild skonsam produkt. Får du inga problem med den kan välja en något starkare produkt nästa gång.

Gå in och läs på bästatandblekningen.se för att få förslag på några som kan varara tandblekningsprodukter.

Produkt Länk Pris
easewhite EaseWhite.se Välkänd och effektiv 299:-
beconfident BeConfident.se Billig och bra tandblekning 295:-
simplesmile SimpleSmile.se Vita tänder snabbt 399:-

Leave a Reply